DZIAŁ ROZWOJU OBSZARÓW WIEJSKICH

Materiały ze szkolenia organizowanego przez CDR Brwinów, które odbyło się 9-11.12.2020 r. nt.: „Żywność w świetle obowiązujących przepisów. Jakość zdrowotna żywności, dodatki do żywności, antybiotykoodporność u ludzi, przeciwdziałanie marnotrawstwu żywności"

Proszę pamiętać, że materiały są tylko dla Państwa wiadomości.

wszystkie_prezentacje_w_jednym_9_11_grudzien_2020_CDR

 

Poniżej znajdują się też linki do materiałów, o których wspominała Pani dr B. Bilska:

Projekt PROM: https://projektprom.pl/

Monografia:

Straty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu. (red. Łaba S.), Wyd. IOŚ-PIB, ISBN 978-83-60312-64-3

https://ios.edu.pl/wp-content/uploads/2017/11/IOS_marnotrawstwo_zywnosci_INTERNET_2.pdf

 

 

 

 Zgodnie z obietnicą podaję również adresy e-mail do Pań prowadzących:

 

marzena_tomaszewska@sggw.edu.pl

 

beata_bilska@sggw.edu.pl

 

p.s.

Jeśli macie Państwo jakieś propozycje tematyczne dt szkoleń z zakresu żywienia człowieka i gospodarstwa domowego to proszę o sugestie.

 

Materiały z seminarium kierowników ROW, które odbyło się online 19 listopada 2020 r. w CDR w Krakowie. Dotyczy: inteligentnych wiosek, planowanych działań i programu działalności  w 2021 roku na rzecz rozwoju przedsiębiorczości i podnoszenia kwalifikacji doradców w tej dziedzinie realizowanych przez pracowników CDR oraz założeń WPR na lata 2021-2027 z uwzględnieniem inicjatywy LEADER przygotowanych przez Joanne Gierulską – Dyrektora Departamentu Wspólnej Polityki Rolnej MRiRW

 

semROW_19.11.2020_2_K.Boba

semROW_19.11.2020_3_K.Stepnik

semROW_19.11.2020_4_J.Gierulska

semROW_19.11.2020_5_E.Dziasek

semROW_19.11.2020_6_K.Boczek

 

image_pdfimage_print