Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonych
lub na adres e-mail beata.chelminiak@kpodr.pl
Informacji udziela:
Beata Chełminiak
tel.52 386 72 13, 723 692 545
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie serdecznie zaprasza na szkolenie stacjonarne pn.: „Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonych” 📅 Termin: 4 sierpnia
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
serdecznie zaprasza na szkolenie stacjonarne pn.:
„Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonych”
📅 Termin: 4 sierpnia 2025 r.
📍 Miejsce: Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji im. Leona Janty-Połczyńskiego w Minikowie
🕙 Godziny: 10:00 – 13:15
Program szkolenia:
– Formy produkcji i sprzedaży żywności wytworzonej w gospodarstwie rolnym
(sprzedaż bezpośrednia, dostawy bezpośrednie, MLO, RHD)
– Rolniczy handel detaliczny (RHD) (podstawa prawna, definicje, zasady rejestracji,
limity ilościowe, obowiązki podatkowe, dokumentacja, znakowanie)
– Wymagania higieniczno-sanitarne w produkcji żywności – praktyczne spojrzenie specjalisty
Prowadzące:
– Beata Chełminiak – specjalista KPODR
– Anna Naglik – technolog żywności i żywienia człowieka, asystent systemów
zarządzania jakością, auditor wewnętrzny systemu HACCP z wieloletnim doświadczeniem
Zgłoszenia przyjmowane są przez formularz rejestracyjny poniżej:
lub na adres e-mail beata.chelminiak@kpodr.pl
Informacji udziela:
Beata Chełminiak
tel.52 386 72 13, 723 692 545
Czas
04/08/2025 10:00 - 13:15(GMT+00:00)
Miejsce
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie, Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji im. Leona Janty-Połczyńskiego w Minikowie
89-122 Minikowo