Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonych

pon04sier10:00pon13:15Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonychSzkolenie stacjonarne - Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji w Minikowie

Szczegóły wydarzenia

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
serdecznie zaprasza na szkolenie stacjonarne pn.:

„Zasady legalnej sprzedaży produktów pierwotnych i przetworzonych”

 

📅 Termin: 4 sierpnia 2025 r.
📍 Miejsce: Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji im. Leona Janty-Połczyńskiego w Minikowie
🕙 Godziny: 10:00 – 13:15


Program szkolenia:

– Formy produkcji i sprzedaży żywności wytworzonej w gospodarstwie rolnym
  (sprzedaż bezpośrednia, dostawy bezpośrednie, MLO, RHD)

– Rolniczy handel detaliczny (RHD) (podstawa prawna, definicje, zasady rejestracji,
   limity ilościowe, obowiązki podatkowe, dokumentacja, znakowanie)

– Wymagania higieniczno-sanitarne w produkcji żywności – praktyczne spojrzenie specjalisty


Prowadzące:

– Beata Chełminiak – specjalista KPODR

– Anna Naglik – technolog żywności i żywienia człowieka, asystent systemów
  zarządzania jakością, auditor wewnętrzny systemu HACCP z wieloletnim doświadczeniem

 

Zgłoszenia przyjmowane są przez formularz rejestracyjny poniżej:

 

 

lub na adres e-mail beata.chelminiak@kpodr.pl

Informacji udziela:
Beata Chełminiak
tel.52 386 72 13, 723 692 545

Czas

04/08/2025 10:00 - 13:15(GMT+00:00)

Miejsce

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie, Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji im. Leona Janty-Połczyńskiego w Minikowie

89-122 Minikowo

Inne nasze wydarzenia

Wskazówki dojazdu na miejsce wydarzenia