KONKURS KULINARNY – IV DZIEŃ – finał

 

 

   

 

Konkurs kulinarny

Sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego

 

8 grudnia, Minikowo,

Centrum Dziedzictwa Kulinarnego

 

W finale brały udział  drużyny:

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sypniewie
Dominika Nickel, Dominika Mrotek, Patryk Słoma

Zespół Szkół im. Lecha Wałęsy w Kowalewie Pomorskim
Joanna Leszczyńska, Oliwia Słomińska, Aleksandra Pokora 

Zespół Szkół nr 3 im. Bogdana Chełmickiego w Rypinie
Paulina Nowatkowska, Magdalena Szarszewska, Krystian Paradowski

 

Ostateczna klasyfikacja

I miejsce
Zespół Szkół im. Lecha Wałęsy w Kowalewie Pomorskim
Joanna Leszczyńska, Oliwia Słomińska, Aleksandra Pokora 

II miejsce
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sypniewie
Dominika Nickel, Dominika Mrotek, Patryk Słoma

III miejsce
Zespół Szkół nr 3 im. Bogdana Chełmickiego w Rypinie
Paulina Nowatkowska, Magdalena Szarszewska, Krystian Paradowski

 

Tu możesz posłuchać  wywiadów p. Zbigniew Borka z Radia Nakło z sędziami, uczestnikami i organizatorami konkursu 

 

Relacja TVP Bydgoszcz

 

 

Wszystkim uczestnikom gratulujemy i życzymy sukcesów na kulinarnej ścieżce.

 

Relacja, zdjęcia: Jarosław Domiński

 

 

 

 

image_pdfimage_print